Wat kost een schilder

Wat kost een schilder

Wat kost een schilder: de gemiddelde kosten per klus

Nu weet u het gemiddelde uurloon van een schilder en weet u wat schilders gemiddeld gezien vragen voor bewerkte vierkante meter, maar de totale kosten van uw schildersklus zijn u nog onduidelijk. Om u een beetje een beeld te geven van de totale kosten die u gemiddeld gezien voor een klus moet betalen, hebben we deze kosten voor u op een rijtje gezet.

  • Het schilderen van de trap: tussen de 300 en 700 euro
  • Het schilderen van de dakkapel: tussen de 400 en 930 euro.
  • Het schilderen van de kozijnen (binnen): tussen de 470 en 1800 euro.
  • Het schilderen van de deuren (binnen): tussen de 270 en 1950 euro.
  • Het schilderen van het plafond: tussen de 220 en 1500 euro.
  • Het schilderen van een compleet appartement (buitenkant): 1000 euro.
  • Het schilderen van een complete tussenwoning (buitenkant): 1500 euro.
  • Het schilderen van een compleet hoekhuis of een complete 2 onder 1 kap woning: 3000 euro.
  • Het schilderen van een compleet vrijstaand huis: 6000 euro.

Let op: bovenstaande kosten betreffen gemiddelde kosten. Dit zijn dus niet per se de kosten die u voor uw schildersklus moet betalen. De uiteindelijke kosten die u moet betalen zijn namelijk afhankelijk van de tarieven van de schilder, het totale te schilderen oppervlak en eventuele extra’s waar u voor moet betalen.

Bovenstaande gemiddelde kosten zijn inclusief arbeidsloon, materiaalkosten, verf en btw.

De kosten van een schilder berekenen? Vraag een offerte aan

Wilt u een schilder inhuren en bent u benieuwd wat u hier precies in moet investeren? Dan kunt u een offerte aanvragen bij een schilder die bij u in de buurt actief is. Een offerte is een duidelijk kostenoverzicht, waarin u precies kunt zien wat u moet investeren in de dienstverlening van een specifieke schilder. Gaat u akkoord met de kosten in de offerte, dan geeft u dit door en gaat de schilder direct voor u aan de slag.

Geld besparen? Vergelijk offertes met elkaar

Natuurlijk wilt u niet te veel geld betalen voor het inhuren van een schilder. Om geld te besparen op het inhuren van een professionele schilder, adviseren wij u om altijd meerdere offertes aan te vragen bij diverse schilders. Door meerdere offertes aan te vragen, kunt u de totale kosten van meerdere vakmannen met elkaar vergelijken. Op deze manier vindt u vanzelf de goedkoopste schilder bij u in de buurt, die u direct in kunt huren om uw schildersklus uit te voeren. U wordt geholpen door de beste schilder uit de regio, zonder dat u hier onnodig te veel geld voor betaalt.

Op onze website vraagt u eenvoudig en snel meerdere offertes bij professionele schilders aan. U geeft aan in welke provincie u woont, u selecteert de regio waar u woonachtig bent en u vult al uw gegevens in. Op basis van deze gegevens en de opdrachtomschrijving die u ons geeft, bieden wij u meerdere offertes van schilders in uw regio aan. Nu hoeft u deze offertes enkel nog door te nemen, zodat u eenvoudig en snel de beste en de goedkoopste schilder in de buurt vindt.

Erkende bedrijven
Betere Schilder
Onderhoud NL
diensten
Latexspuiten
Houtrot herstel
Glaszetten
Binnenschilderwerk
Lak spuiten

Geef een reactie