Wat kost een schilder

Wat kost een schilder

Wat kost een schilder: de gemiddelde kosten per klus

Nu weet u het gemiddelde uurloon van een schilder en weet u wat schilders gemiddeld gezien vragen voor bewerkte vierkante meter, maar de totale kosten van uw schildersklus zijn u nog onduidelijk. Om u een beetje een beeld te geven van de totale kosten die u gemiddeld gezien voor een klus moet betalen, hebben we deze kosten voor u op een rijtje gezet.

  • Het schilderen van de trap: tussen de 300 en 700 euro
  • Het schilderen van de dakkapel: tussen de 400 en 930 euro.
  • Het schilderen van de kozijnen (binnen): tussen de 470 en 1800 euro.
  • Het schilderen van de deuren (binnen): tussen de 270 en 1950 euro.
  • Het schilderen van het plafond: tussen de 220 en 1500 euro.
  • Het schilderen van een compleet appartement (buitenkant): 1000 euro.
  • Het schilderen van een complete tussenwoning (buitenkant): 1500 euro.
  • Het schilderen van een compleet hoekhuis of een complete 2 onder 1 kap woning: 3000 euro.
  • Het schilderen van een compleet vrijstaand huis: 6000 euro.

Let op: bovenstaande kosten betreffen gemiddelde kosten. Dit zijn dus niet per se de kosten die u voor uw schildersklus moet betalen. De uiteindelijke kosten die u moet betalen zijn namelijk afhankelijk van de tarieven van de schilder, het totale te schilderen oppervlak en eventuele extra’s waar u voor moet betalen.

Bovenstaande gemiddelde kosten zijn inclusief arbeidsloon, materiaalkosten, verf en btw.

De kosten van een schilder berekenen? Vraag een offerte aan

Wilt u een schilder inhuren en bent u benieuwd wat u hier precies in moet investeren? Dan kunt u een offerte aanvragen bij een schilder die bij u in de buurt actief is. Een offerte is een duidelijk kostenoverzicht, waarin u precies kunt zien wat u moet investeren in de dienstverlening van een specifieke schilder. Gaat u akkoord met de kosten in de offerte, dan geeft u dit door en gaat de schilder direct voor u aan de slag.

Geld besparen? Vergelijk offertes met elkaar

Natuurlijk wilt u niet te veel geld betalen voor het inhuren van een schilder. Om geld te besparen op het inhuren van een professionele schilder, adviseren wij u om altijd meerdere offertes aan te vragen bij diverse schilders. Door meerdere offertes aan te vragen, kunt u de totale kosten van meerdere vakmannen met elkaar vergelijken. Op deze manier vindt u vanzelf de goedkoopste schilder bij u in de buurt, die u direct in kunt huren om uw schildersklus uit te voeren. U wordt geholpen door de beste schilder uit de regio, zonder dat u hier onnodig te veel geld voor betaalt.

Op onze website vraagt u eenvoudig en snel meerdere offertes bij professionele schilders aan. U geeft aan in welke provincie u woont, u selecteert de regio waar u woonachtig bent en u vult al uw gegevens in. Op basis van deze gegevens en de opdrachtomschrijving die u ons geeft, bieden wij u meerdere offertes van schilders in uw regio aan. Nu hoeft u deze offertes enkel nog door te nemen, zodat u eenvoudig en snel de beste en de goedkoopste schilder in de buurt vindt.

Erkende bedrijven
Betere Schilder
Onderhoud NL
diensten
Latexspuiten
Houtrot herstel
Glaszetten
Binnenschilderwerk
Lak spuiten

Laat een reactie achter